Implementare KMR
Sistem management mentenanță

Determinăm împreună necesitățile specifice, stabilim și evaluăm pașii ce urmează să fie efectuați: personalizare, implementare, post-implementare.

Asigurăm suport tehnic, precum și training specializat pentru utilizarea aplicației KMR, pentru ca folosirea acesteia să nu fie în niciun moment limitată și să servească în permanență scopului propus.

Serviciile pot include administrarea aplicației, customizări ale acesteia sau training complex de utilizare.

Livrarea sistemului KMR

Instalare sistem - Oferim licență de utilizare și documentația pentru utilizarea softului;

Instruire utilizatori finali - Instruim utilizatorii pentru o exploatare eficientă a aplicației;

Acordăm consultanță tehnică pentru crearea cadrului necesar instalării;

Instalăm aplicația în versiunea curentă (ultima versiune a aplicației);

Configurăm sistemul conform specificului activității firmei;

Testare sistem și revizuire.

Pixel-Quite-Black.png

Aplicația KMR este dezvoltată integral de către Departamentul de Cercetare-Dezvoltare al companiei Quartz Matrix, astfel aplicația poate fi personalizată pe specificațiile identificate la sediul clientului în conformitate cu nevoile și așteptările acestuia.

WORKSHOP

MG_7906-min.jpg

Workshop Sistem KMR

Workshop in-house pentru utilizarea sistemului KMR, dedicat noilor utilizatori, pentru împrospătarea cunoștințelor sau familiarizarea cu noi caracteristici ale aplicației. Scopul este familiarizarea rapidă a utilizatorului cu programul, precum și câștigul important de timp și bani rezultat în urma exploatării eficiente a aplicației.

academia-industriala-logo

Curs Managementul Mentenanței – Partener Best Smart

Prin parteneriatul cu BestSmart oferim cursuri și traininguri ce au la bază cercetări, analize și studii de caz culese din realitatea de business, din mediul de afaceri și din experiență. Cursul de Managementul Mentenanței este destinat înțelegerii rolurilor, instrumentelor, metodelor și a celor mai bune practici ce pot fi utilizate în procesul de management mentenanță a echipamentelor și utilajelor.

Start

Vedeți cum sistemul pentru managementul mentenanței vă ajută să realizați managementul echipamentelor, utilajelor și a stocului, să reduceți downtime-ul și să economisiți timp și bani.

Ușor de implementat

Vizitați ghidul de implementare cu tutoriale pas cu pas. Acesta vă va ghida în utilizarea sistemului Keep the Machine Running

Contact

Pentru mai multe informații suntem la dispoziția dvs.
în intervalul 09:00 - 17:30

Telefon: +(40)232-217.248
Mobil: +(40)726-767.890
E-mail: [email protected]

Logo KMR Software Managementul Mentenantei

Sistemul Keep the Machine Running, o soluție flexibilă, ușor de implementat și ușor de utilizat, pentru managementul mentenanței