Despre noi

Quartz Matrix este o companie de inginerie de nivel național care urmărește permanent ca performanțele sale să se reflecte în succesul clienților și partenerilor săi.

Prezentă de 26 de ani în piața de business-to-business, Quartz Matrix răspunde la provocări cu inovație, la cerințe cu performanță, la exigențe cu soluții eficiente în domeniile IT, electric și electronic. De aceea, parteneriatele încheiate de Quartz Matrix sunt mereu de lungă durată și se bazează pe încredere mutuală și respectarea minuțioasă a contractelor încheiate.
Quartz Matrix investește permanent în cercetare-dezvoltare, urmărind ca soluțiile oferite să fie mereu personalizate pe specificul fiecărui client în parte, astfel încât acestea să se reflecte direct în creșterea productivității.

Quartz Matrix susține instruirea permanentă a fiecărui angajat și se implică în procesul de învățare continuă prin alocarea de resurse considerabile pentru certificarea experților săi în toate domeniile în care activează.

Suntem pionieri în IoT și Industry 4.0, în România, implementând încă de acum 8 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată.

Astfel, o echipă competentă și entuziastă este gata să găsească, alături de dumneavoastră, soluțiile cele mai bune în folosul fiecăruia și în beneficiul tuturor.

Recomandări: Artifex

„Prin utilizarea KMR la Artifex, am reușit să ne atingem obiectivele propuse: un registru detalitat al tuturor echipamentelor noastre, un plan de întreținere preventivă și reducerea costurilor cu mentenanța. Pe tot parcursul procesului de consultanță, am avut parte de suport atât din partea echipei de vânzări, cât și pe parte tehnică, beneficiind în final de instruirea necesară pentru utilizarea eficientă a aplicației.”

Parteneri

kontron partner

Start

Vedeți cum sistemul pentru managementul mentenanței vă ajută să realizați managementul echipamentelor, utilajelor și a stocului, să reduceți downtime-ul și să economisiți timp și bani.

Ușor de implementat

Vizitați ghidul de implementare cu tutoriale pas cu pas. Acesta vă va ghida în utilizarea sistemului Keep the Machine Running

Contact

Pentru mai multe informații suntem la dispoziția dvs.
în intervalul 09:00 - 17:30

Telefon: +(40)232-217.248
Mobil: +(40)726-767.890
E-mail: [email protected]

Logo KMR Software Managementul Mentenantei

Sistemul Keep the Machine Running, o soluție flexibilă, ușor de implementat și ușor de utilizat, pentru managementul mentenanței