Referințe

kmr-tehnoplus-medical-logo

Tehnoplus Medical

www.tehnoplus.ro

Luând în considerare că principalele domenii de activitate sunt producția, comercializarea și service-ul echipamentelor medicale, ne-am dorit să monitorizăm și să fluidizăm procesul de mentenanță și service plecând de la fluxul intern actual al documentelor. Astfel, împreună cu echipa Quartz Matrix, am personalizat fluxurile de lucru din aplicație și am modificat fișele de lucru după modelul intern: fișă constatare tehnică, fișă întreținere / revizie … Citiți mai departe

nbhx-rolem

NBHX Rolem

www.nbhx-trim.com

NBHX Rolem face parte din NBHX Trim Group, lider mondial în producerea ornamentelor de interior pentru autoturismele premium.  Activa in sectorul automotive, compania este prezenta pe piata romaneasca inca din 1994. Prima unitate de productie a fost deschisa la Codlea si a generat 300 de locuri de munca, ajungand sa numere azi peste 1.400 angajati. Rolem produce ornamente auto pentru companii precum BMW, Mercedes, Audi si Porsche.

karelia-logo

Karelia

www.kareliafloors.com

Karelia este o companie finlandeză cu o istorie îndelungată în producerea de podele din lemn tare de calitate. Karelia – Upofloor a început producția în România unde operează în industria fabrici de cherestea și prezervarea lemnului. 

logo-lemet

LEMS

www.lemet.ro

Producătorul de mobilă LEMET folosește tehnologii de ultimă oră, înglobate în 10 linii de producție complet automatizate pentru prelucrarea panourilor compozite din lemn, a lemnului masiv și finisarea acestora.

sigla-academia-navala

Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”

www.anmb.ro

Instituție de învățământ superior cu profil ingineresc – politehnic. Pregăteşte ofiţeri – ingineri pentru Forţele Navale, Poliţia de frontieră şi Marina Comercială – studii de licenţă şi masterat. Academia contribuie constant la  asigurarea calităţii activităţilor didactice la nivelul standardelor naţionale şi internaţionale.

Agrana_Logo

Agrana
AGFD Țăndărei

www.ro.agrana.com

AGRANA este o companie industrială internațională din Austria. În 1998, compania AGRANA Zucker A.G. a demarat investiţii în industria zahărului şi amidonului din România. În momentul de faţă compania AGRANA deţine o fabrică de zahăr în Roman şi una în Buzău, precum şi o fabrică de amidon în Ţăndărei. 

panovia-logo

Panovia Prod

www.panovia.ro

Compania Panovia – specializată în producţia şi distribuţia de produse de patiserie şi panificaţie congelată pentru segmentul retail şi Horeca. Portofoliul de produse Panovia pentru retail produce: aluat foietaj, foi de placinta, saleuri – marca Morarita; strudel si minipateuri – marca Ema. Pentru HORECA, compania ofera: patiserie, viennoiserie si brutarie (baghete, chifle)- marca Panovia Profesional.

logo-rap

Rap Group

www.rap-confectionery.ro

RAP Confectionery s-a infiintat in 2009 si produce batoane extrudate, jeleuri, bomboane de pom si caramele invelite in ciocolata. Face parte din RAP Group (rap-group.ro), un conglomerat de firme specializate in dezvoltarea si proiectarea de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, chimica si farmaceutica.

AC-logo

Aqua Carpatica | Carpathian Springs

www.aquacarpatica.ro

Carpathian Springs este firma care îmbuteliază apa minerală AQUA Carpatica și este membră a Valvis Holding. Obiectul de activitate este producția de băuturi răcoritoare nealcoolice; producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate.

Am colaborat în permanență cu echipa Quartz Matrix și am reușit să aducem modul de lucru din aplicație cât mai aproape de modul de lucru din secție. KMR este un software sistematic și detaliat, care ne permite să efectuăm mentenanța echipamentelor într-un mod foarte practic și util….Citiți mai departe

Elpreco este cel mai mare producător de elemente prefabricate din beton din zona Olteniei, gama de produse Elpreco cuprinzând: sisteme de zidărie şi termoizolaţie din BCA, sisteme de pavaj care asigură toate elementele necesare pentru amenajări exterioare şi sisteme de canalizare din beton.

Principalul plus al aplicației îl reprezintă capacitatea de a clasifica comenzile de lucru, funcționalitate care ne-a permis să identificăm problemele majore și să livrăm soluții rapide și eficiente. Totodată, prin modulul de tichete am înregistrat toate defecțiunile sesizate la nivel de utilaj, iar prin modulul de raportare am putut să … Citiți recomandare

lidas-logo

Lidas - Tulcea

www.lidas.ro

Compania Lidas, producător important de panificație și patiserie din Tulcea pune la dispoziția consumatorilor produse de morărit-panificație-patiserie. 
Investițiile constante în liniile de producție și în tehnologii inovative, în propriile capacități de cercetare-dezvoltare, au dus la realizarea produselor de panificație și patiserie în cele mai bune condiții de igienă și siguranță.

etnis-logo

Etnis | Vaillant Partner - Iași

www.etnis.ro

Firma Etnis a fost înființată în 1991, având ca obiect de activitate proiectarea în domeniul mașinilor unelte.
ETNIS acoperă prin complexitatea activităților pe care le desfășoară întregul proces de realizare a unei instalații de încălzire: proiectarea, obținerea avizelor necesare funcționării unei astfel de instalații, livrarea și montajul echipamentelor, realizarea instalației de gaz, service post-garanție. Citiți studiu de caz

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” este instituția de învățământ militar superior abilitată să organizeze și să desfășoare programe de studii universitare, destinate formării ofițerilor de comandă pentru Forțele Terestre ale Armatei României și pentru alți beneficiari din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională.

artifex-logo

Artifex Fashion - Focșani

www.artifexfashion.ro

”Prin utilizarea KMR la Artifex, am reușit să ne atingem obiectivele propuse: un registru detalitat al tuturor echipamentelor noastre, un plan de întreținere preventivă și reducerea costurilor cu mentenanța. Pe tot parcursul procesului de consultanță, am avut parte de suport atât din partea echipei de vânzări, cât și pe parte tehnică, beneficiind în final de instruirea necesară pentru utilizarea eficientă a aplicației.”

Start

Vedeți cum sistemul pentru managementul mentenanței vă ajută să realizați managementul echipamentelor, utilajelor și a stocului, să reduceți downtime-ul și să economisiți timp și bani.

Ușor de implementat

Vizitați ghidul de implementare cu tutoriale pas cu pas. Acesta vă va ghida în utilizarea sistemului Keep the Machine Running

Contact

Pentru mai multe informații suntem la dispoziția dvs.
în intervalul 09:00 - 17:30

Telefon: +(40)232-217.248
Mobil: +(40)726-767.890
E-mail: [email protected]

Logo KMR Software Managementul Mentenantei

Sistemul Keep the Machine Running, o soluție flexibilă, ușor de implementat și ușor de utilizat, pentru managementul mentenanței