KMR IoT integrează tehnologii

de tip Internet of Things

utilaj-kmr

KMR IoT integrează tehnologii de tip Internet of Things,

punând accent pe partea de preluare automată de la echipamente / utilaje a informațiilor utile pentru managementul mentenanței:

timpi

Timpul de funcționare (prezența)

vibratii

Vibrațiile

temperatura

Temperatura

nivel

Nivelul

debit

Debitul

CONCENTRATIE

Concentrația

Astfel, sistemul pentru managementul mentenanței KMR (Keep the Machine Running) vă oferă un nivel de vizibilitate fără precedent atât pentru linia de producție, cât și pentru toate celelalte operațiuni din fabrică. Beneficiați în acest fel nu numai de colectarea și analiza datelor de la dispozitive utilizând o interfață unică, ci și de generarea instantă de rapoarte inteligente la nivel de fabrică.

Implementare sistem mentenanță KMR IoT pentru monitorizare parametri de funcționare

Pentru a menține standardele de calitate și a oferi cele mai bune servicii clienților, compania ETNIS a căutat soluții care să îi permită urmărirea stării și a valorilor, precum și controlul parametrilor din sistemele de încălzire. Totodată, să se primească alerte asupra defectelor echipamentelor din instalații și să fie transmise alarme pentru a se putea interveni prompt….

etnis-logo

Sistemul KMR integrează majoritatea tipurilor de senzori

Sistemul pentru managementul mentenanței KMR vă oferă informații corecte datorită senzorilor integrați, ce preiau automat date necesare activității de mentenanță preventivă și mentenanță predictivă. În același timp, contribuie la creșterea eficienței de producție, la managementul eficient al resurselor și la creșterea productivității angajaților prin optimizarea proceselor.

Managerii din fabrici pot avea acum acces la date precum eficiența echipamentelor, eficiența liniei de producție, alerte în cazul unui incident din orice locație ș.a.m.d., utile pentru mentenanță preventivă, mentenanță predictivă și mentenanță corectivă.

Sensors
schema-mobil

Informații utile pentru managementul mentenanței

1

Timpul de funcționare al echipamentelor

Orice mecanism în mișcare produce sau are o uzură specifică în timp, de aceea majoritatea producătorilor de echipamente garantează un timp minim de funcționare fără defecte. Astfel, contorizarea timpului de funcționare al utilajelor/echipamentelor oferă un control optim în desfășurarea mentenanței predictive și mentenanței preventive.

Forma 1 copy 6

Nivelul de vibrații

În general, un echipament nu se defectează fără ca în prealabil să ofere anumite simptome. În cazul motoarelor, principalul parametru prin care se identifică un grad de uzură sau un defect este nivelul de vibrații. În momentul în care nivelul de vibrații crește peste o limită stabilită, utilizatorul este înștiințat, iar acesta poate planifica o intervenție preventivă, înainte ca echipamentul să sufere defecțiuni ireversibile.

Shape 1 copy 2

Temperatura

Temperatura este parametrul prin care se poate deduce calitatea uleiului din instalații, defectul unui motor, un defect într-un panou electric etc. În momentul în care o valoare de temperatură iese din intervalul de toleranță setat se transmite o alertă care permite tehnicianului să preîntâmpine o defecțiune gravă.

Forma 1 copy 7

Nivelul

Lipsa fluidului, care asigură ungerea, poate fi cauza defectării unui angrenaj. În cazul unui bazin prezența fluidului la senzorul de supraplin poate fi un semnal de defectare a instalației sau o parametrizare necorespunzătoare.

Shape 1 copy 2-1

Presiunea

Mentenanța preventivă și mentenanța predictivă prin controlul corespunzător al presiuni aduce o multitudine de beneficii, atât asupra performanței echipamentelor, cât și financiare. Neglijarea presiunii la o instalație de aer comprimat cu pierderi pe traseu printr-un orificiu de 1 mm, într-o rețea cu presiunea de 7 bar, poate aduce pierderi de peste 6 MWh/an.

Start

Vedeți cum sistemul pentru managementul mentenanței vă ajută să realizați managementul echipamentelor, utilajelor și a stocului, să reduceți downtime-ul și să economisiți timp și bani.

Ușor de implementat

Vizitați ghidul de implementare cu tutoriale pas cu pas. Acesta vă va ghida în utilizarea sistemului Keep the Machine Running

Contact

Pentru mai multe informații suntem la dispoziția dvs.
în intervalul 09:00 - 17:30

Telefon: +(40)232-217.248
Mobil: +(40)726-767.890
E-mail: [email protected]

Logo KMR Software Managementul Mentenantei

Sistemul Keep the Machine Running, o soluție flexibilă, ușor de implementat și ușor de utilizat, pentru managementul mentenanței